Administrasjon/Kontor/Personal

Interesseorganisasjoner

Er du en erfaren HR generalist som er ledig for jobb nå?

TEMP-TEAM for oppdragsgiver

OSLO
etter avtale
02.02.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

For vår oppdragsgiver, en internasjonal humanitær organisasjon, søker vi HR-rådgiver for snarlig oppstart!

Du vil få jobbe i et dedikert og erfarent HR-team og dine viktigste oppgaver vil være knyttet til rekruttering til stillinger i Norge. Du vil også være HR kontakt for avdelinger ved hovedkontoret og en rådgiver innen personaladministrasjon for ledere og ansatte.


Vi ser etter deg som har:
  • Utdanning på bachelor-nivå eller høyere innen HR eller økonomisk/administrative fag (relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning).
  • Solid fagkompetanse, og minimum 3 års erfaring som HR-generalist, HR-rådgiver eller lignende rolle
  • God kjennskap til og forståelse av aktuelle lover og tariffavtaler
  • God digital kompetanse og kjennskap til moderne HR-systemer
  • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk/skandinavisk og engelsk

Vi kan tilby et vikariat i en 100% stilling hos en attraktiv arbeidsgiver med hyggelig arbeidsmiljø og et meningsfylt samfunnsoppdrag. Arbeidsted er i Oslo sentrum.

Er dette "din" jobb? Send oss din søknad og CV så snart som mulig - vi kontakter kandidater fortløpende.

 
Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både faste stillinger og midlertidige oppdrag innen alle bransjer og stillingskategorier. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet. I Temp-Team setter vi mennesker i sentrum, og vi er opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og vi gir deg tett og personlig veiledning underveis i din jobbsøkerprosess. Temp-Team har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. Du er velkommen til å se om din drømmejobb er å finne blant alle våre ledige stillinger, eller å registrere din CV. Temp-Team er godkjent som bemanningsforetak hos Arbeidstilsynet og sertifisert som "Revidert Arbeidsgiver".