Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Er du en engasjert og motivert dekkmontør?

Temp-Team As avd. Drammen

Lier
Etter avtale
24.01.2024
Sommer/Sesong

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Her du interesse for dekk og felg? Vi søker dekkmontører til vårsesongen!

Opplæring vil bli gitt. Det er et pluss om du har litt kjennskap til dimensjoner og kjøreretning på dekk og en absolutt fordel om du har erfaring som dekkmontør.
Den vi søker må kunne snakke norsk eller engelsk og ha et ønske om å yte god service til våre kunder. Arbeidsdagene kommer til å være lange, veldig varierende og tidvis hektiske.
Liker du både å jobbe i team og på egenhånd, være på beina og jobbe fysisk, er dette jobben for deg!

Som person kan du jobbe selvstendig og du har stå-på-vilje. Samtidig som du er nøyaktig, er du også rask og effektiv i ditt arbeide.
Er du i tillegg en blid og positiv person, har gode samarbeidsevner og er punktlig, håper vi du ønsker å jobbe med oss!

Arbeidsperiode er fra ca 1.apri til siste halvdel av mai. Arbeidstid vil være fra 10.00-18.00 hver dag. 

Synes du disse arbeidsoppgavene virker spennende og ønsker å jobbe for en av Norges ledende dekk-kjeder - send en kortfattet søknad og din CV via søk-knappen! 
Søknader vurderes forløpende, så ikke vent med å sende din søknad!
 
Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.