Industri/Produksjon

Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Busch Vacuum Solutions ruster opp Ingeniøravdelingen!

Busch Vacuum Solutions Norway AS

DRØBAK
01.11.2023
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi vokser og starter nye og spennende prosjekter. Vi ønsker derfor å videreutvikle og ruste opp avdelingen vår med to nye Prosjektingeniører.

Du vil bli en del av et allerede godt etablert team som har lykkes godt i det norske markedet og har det gøy på jobben. Vi lover deg både interessante, lærerike og morsomme dager på jobb!

Din bakgrunn er gjerne som Maskiningeniør eller fra Teknisk Fagskole innen maskin/mekanisk og har erfaring med 3d modellering. Relevant erfaring kan også dekke opp for formell utdannelse. Har du erfaring med Solid Works er det et stort pluss, men det er ikke et krav.

Vi er på jakt etter deg med sterk gjennomføringsevne, som er selvstendig, løsningsorientert og positiv, og ikke minst vil trives med samarbeid på tvers i organisasjonen.
Oppgavene i stillingen består av modellering av systemene våre i SolidWorks, dialog med leverandører og kunder, støtte til produksjon og andre prosjekt relaterte oppgaver.

Vi i Busch satser på våre ansatte, og dette gjenspeiler seg i:
  • Mulighet til kurs og utdanning
  • Hjemmekontor ordning, fleksitid og mulighet for avspasering
  • Gode pensjonsvilkår
  • Reise og helse forsikring
  • Godt arbeidsmiljø og hyggelige sosiale arrangementer
  • Bonus ordning

Håper du kjenner deg igjen, tenker at dette er midt i blinken for deg, og at du vil ta kontakt med oss for mer informasjon.    
 
Busch Vacuum Solutions Norway AS ble etablert i Norge i 1990 og befinner seg i Drøbak, ca. 45 minutter sør for Oslo. Vi er et team med over 50 ansatte, og med vår erfaring og kjennskap til det norske markedet har vi etablert oss som et av Norges største kompetansesentre innen industrielt vakuum. Vi håndterer alt fra salg av enkeltstående vakuumpumper og mindre standardsystemer, til store turn key- anlegg. Hos oss er ingen kunder for små eller for store. For oss er det viktigste at de får den løsningen de har behov for, uansett hvilken industrisektor de tilhører. Å finne den riktige vakuumløsningen kan i enkelte tilfeller være komplisert og det kreves ofte avansert beregning, 3D-modellering og nøyaktig planlegging. Vi har derfor en egen ingeniøravdeling som håndterer dette. I tillegg har vi en stor serviceavdeling som utfører service- og vedlikehold, reparasjoner eller overhalinger, enten i vårt moderne serviceverksted eller på brukerstedet uansett hvor i Norge.