Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Attraktiv stiling som truckfører/ lagermedarbeider

TEMP-TEAM avd. Oslo

Oslo
11.06.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi kan tilby et lengre vikariat i en bedrift der du får mulighet til å arbeide både som truckfører og kundebehandler, samt med ordinært lagerarbeid som plukking, pakking, registrering, lasting og lossing.
Arbeidsmiljøet er preget av hyggelige ansatte, fokus på godt sosialt samspill, orden og struktur.
Bedriften ligger sentralt plassert på Brobekk, og det er lett tilkomst til offentlig transport, samt mulighet for parkering. I tillegg har de en gunstig kantineløsning, og arbeidstid på dagtid.

For stillingen er det viktig med erfaring fra lagerarbeid og truckkjøring – og selvfølgelig truckførerbevis. Bedriften vektlegger seriøsitet og gode holdninger, og det er derfor et krav om at man kan fremskaffe minimum to gode referanser. Kommunikasjon på norsk er en nødvendighet, og også enklere engelskkunnskaper er et pluss.

Dette er ikke en sommerjobb; vikariatet vil vare utover høsten og det er en 100% stilling.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Send en oppdatert CV og søknad i dag! Vi kontakter kandidater fortløpende, og ser frem til å høre fra deg!
 
Temp-Team er et rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både faste stillinger og midlertidige oppdrag innen alle bransjer og stillingskategorier. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet. I Temp-Team setter vi mennesker i sentrum, og vi er opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og vi gir deg tett og personlig veiledning underveis i din jobbsøkerprosess. Temp-Team har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. Du er velkommen til å se om din drømmejobb er å finne blant alle våre ledige stillinger, eller å registrere din CV. Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer. https://temp-team.no Siden starten i 1985 har vi vokst til 18 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Oslo, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Lillestrøm, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Tønsberg og Ålesund. Vi har spesialistavdelinger innen Bil og Mekanikk, Bank, Finans og Forsikring, samt Talent-Team som jobber med unge og nyutdannede. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Sverige, Finland, Danmark, Norge og England. Vår erfaring og kunnskap gir deg trygghet. Temp-Team er godkjent som bemanningsforetak hos Arbeidstilsynet og sertifisert som "Revidert Arbeidsgiver".