IT/Telekommunikasjon/Internett

Salg/Markedsføring

Application Consultant, EMM-Lexit Group Norway AS

Lexit Group Norway AS

KLØFTA
23.05.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt


Vil du være med å utvikle et av Lexits voksende områder? Nå søker vi en Application Consultant till vårt satsningsområde EMM, Enterprise Mobility Management!

EMM løsningene våre hjelper kundene å sikre en sømløs og sikker tilgang til bedriftens data og applikasjoner på tvers av alle mobile enheter. Våre skreddersydde løsninger gir kunden full kontroll over enheter, applikasjoner og data. Ved hjelp av markedsledende verktøy som, SOTI MobiControl, 42Gears o.l. effektiviserer vi kundenes arbeidsdag og sikrer framtiden deres med ny og effektiv teknologi.


Som EMM specialist hos oss vil du få mulighet til å aktivt bidra til teamets utvikling og kompetanseområde. Rollen spenner fra salgsfase til leveranse, drift og forvaltning. I kjernen av dette står noen av markedets ledende EMM løsninger. Du vil arbeide med Norge og Nordens mest spennende selskaper og hjelpe dem med å nå målene sine gjennom egne investeringer i teknologi og effektivisering (Datafangst og Digitalisering).

Arbeidsoppgaver:
 
 • Drifte og forvalte kundens HW park gjennom markedsledende verktøy
 • Installasjon og oppsett av kundeløsninger
 • Kundemøter og løpende oppfølging i henhold til kontrakt / avtalt SLA
 • Pre-sales ressurs: Du knytter kundens utfordringer til våre løsninger
 • Bidra i EMM implementeringsprosjekter mot våre kunder
 • Supportere Lexit sine kundeinstallasjoner, basert på Lexit sine systemer, Installasjon og oppsett
 • Dokumentering

Reiser innenfor Norge og Norden forekommer.

Vi søker deg, en Iøsningsorientert og serviceinnstilt person med evnen til å skape langsiktige relasjoner internt og eksternt. Du er nysgjerrig, har stor interesse for teknologi og drives av å oppnå resultater gjennom sterkt kundefokus sammen med et engasjert team. Du bygger tillit hos våre kunder og kolleger, og beskriver kompleks informasjon på en klar og enkel måte. Selvfølgelig er struktur og nøyaktighet viktige komponenter i arbeidet ditt.

Kvalifikasjoner og erfaring:
 
 • Bachelor innen informasjons- og datasystemer e.l
 • Erfaring fra system, databaser, IKT e.l
 • Erfaring fra løsninger for fjernkontroll og forvaltning (EMM / MDM), som SOTI MobiControl, 42 Gears, Intune e.l.
 • Erfaring med, eller ønske om å drive forvaltning, support og prosjektarbeid med kunder
 • Profesjonell norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. God forståelse Svensk og Dansk.
 • Førerkort klasse B


Vi på Lexit tilbyr konkurransedyktige betingelser som god pensjonsordning og et hyggelig arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Stillingen sorterer under det tekniske teamet i Lexit Norge og inngår samtidig i et felles fagområde (Center of Expertise) på tvers av konsernet.

Nysgjerrig, men usikker? Sjekk ut: Lexit.no, SOTI MobiControl, 42Gears og MS Intune.Kan dette være deg? Vennligst søk via link. Har du allerede en profil hos oss er det viktig at den er så oppdatert som mulig.
Hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Seniorrådgiver Mona Nilsson på telefon  98244787 


Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt.
Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo.

Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.
I Lexit utvikler vi fremtidens digitaliseringsløsninger for kunder i Norden og er en ledende aktør i alle de nordiske markedene med i alt 8 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi leverer integrerte løsninger, utstyr og produkter innen forretningsområdene: Datafangst & prosessdigitalisering og industriell koding & merking. Konsernet har 240 ansatte og omsetter for i overkant av 1 milliard NOK per år. Selskapet er eid av et investeringsfond sammen med ledelse og ansatte. Våre løsninger er typisk en kombinasjon av egenutviklet og tredjejeparts software, merking, hardware og service tilpasset bransje og bruksområde. Fagområdene inkluderer blant annet datafangst, RFID, POS/retail, produktmerking og software-løsninger – både modulløsninger og integrert software for kompliserte systemløsninger, digitalisering av prosesser for butikk og lager inkludert WMS og elektroniske hylleforkanter (ESL) samt robotisering.